Wij zorgen voor
de juiste mensen

Of u nu op zoek bent naar hulp bij procesvoering of het verbeteren van de beveiliging; wij hebben de kennis en vaardigheden om de bescherming van uw organisatie te verzekeren.

Impact met de juiste mensen

In de zorg

Onvoldoende toezicht op uw personeel, waardoor er onbevoegde toegang wordt gegeven tot medische dossiers of andere gevoelige informatie en slecht bewustzijn bij uw medewerkers. Wij hebben de juiste mensen die u kunnen ondersteunen om uw organisatie privacyvriendelijk te maken.

In het onderwijs

Datalekken of beveiligingsincidenten van uw personeel en studenten en geen idee welke cloudservices u moet gebruiken. Door het inzetten van goed beleid en procedures waar wij u bij ondersteunen kunnen deze persoonsgegevens beschermd worden en kan uw personeel beveiligd communiceren met de studenten.

Voldoe in 3 stappen aan de privacywetgeving

Stap 1: Kennismaking

Bij ons eerste contact zullen we elkaar beter leren kennen en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We zullen ook ingaan op de huidige situatie van uw organisatie en de uitdagingen die u momenteel ervaart in kaart brengen.

Stap 2: Selectiefase

Wij onderzoeken de risico’s en zwakke punten van uw organisatie en bespreken dit met u. Op basis hiervan kijken we welke mensen u nodig heeft om te voldoen aan de privacywet- en regelgeving; geheel kosteloos.

Stap 3: Aanbod vervolgdiensten

Op basis van de gesprekken bieden wij vervolgdiensten aan om u te helpen bij het verkrijgen van overzicht en grip op uw organisatie, zonder verborgen bureaufees omdat onze mensen bij ons in dienst zijn!

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of bent u benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen helpen met certficeren? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Onze direct beschikbare mensen

Mohammad Mousavi

Functionaris gegevensbescherming

Privacy United is er voor uw organisatie

Wij kennen uw branche en zijn gewend om in grote en complexe organisaties te werken. Deze ervaring helpt u direct verder om een passende oplossing te vinden voor uw organisatie.

Ik werk nu een paar maanden samen met de mensen van Privacy United en ik kan eerlijk zeggen dat ze expert zijn in het vakgebied. Ze begrijpen wat er moet gebeuren en geven waardevolle inzichten. Ze zijn betrouwbaar en professioneel, dus je weet dat je in goede handen bent.

Deze organisaties gingen u voor

Leg uw uitdaging aan ons voor

Bent u benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

of