Waar kunnen wij
u mee helpen?

Wij leveren maatwerkoplossingen en hebben een breed aanbod van diensten. Wij zijn flexibel in onze aanpak om aan uw behoeften te voldoen en bieden ondersteuning tijdens het hele traject.

Inhuur

Heeft u moeite met privacywetgeving en vindt u geen geschikte mensen die aansluiten op uw behoeften? Wij zorgen dat u zich aan de regelgeving kunt houden door de gepaste mensen in te zetten.

Certificering

Weet u niet welke certificeringen relevant zijn voor uw organisatie en hoe u deze kunt verkrijgen? Met ons als partner ontvangt u de juiste certificeringen en worden deze behouden.

Coaching & Advies

Kunt u uw privacyvraagstuk niet intern oplossen en wilt u tijdelijke ondersteuning om hierbij geholpen te worden? Wij helpen u graag verder om uw organisatie veiliger te maken.

Bewustwording

Is er onvoldoende awareness van privacy en veiligheidskwesties in uw organisatie? Met onze digitale content verhogen wij het niveau van bewustwording bij uw werknemers.

Wist u dat een organisatie in de Nederlandse zorgsector een boete heeft gekregen van maar liefst 350 duizend euro wegens onvoldoende informatiebeveiliging?

Voldoet uw organisatie aan de AVG?

Ontdek het met onze AVG-check en kom direct te weten of uw organisatie voldoet aan de AVG-verplichtingen aan de hand van twaalf simpele vragen.

Privacy United is er voor uw organisatie

Wij kennen uw branche en zijn gewend om in grote en complexe organisaties te werken. Deze ervaring helpt u direct verder om een passende oplossing te vinden voor uw organisatie.

Ik werk nu een paar maanden samen met de mensen van Privacy United en ik kan eerlijk zeggen dat ze expert zijn in het vakgebied. Ze begrijpen wat er moet gebeuren en geven waardevolle inzichten. Ze zijn betrouwbaar en professioneel, dus je weet dat je in goede handen bent.

Een greep uit onze klanten

Leg uw uitdaging aan ons voor

Bent u benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

of