Wij zorgen voor de
juiste certificeringen

Kies ons als uw partner en uw blijf altijd up-to-date met de vereiste certificeringen. Als experts in de zorg- en onderwijsbranche kunnen kunt u ons vertrouwen om uw organisatie compliant te houden.

Impact met de juiste certificeringen

In de zorg

Verplichte certificering als bewijs dat u veilig en verantwoord met gegevens omgaat, maar waar moet u beginnen? Door de veranderende wet- en regelgeving is het lastig om uw organisatie te laten voldoen aan de normen van NEN 7510 (informatiebeveiliging zorg). Met de juiste mensen zorgen wij dat uw organisatie aan deze hoogste normen voldoet.

In het onderwijs

Ingewikkelde systemen en gebrek aan kennis bij uw onderwijsorganisatie, maar u wil wel voldoen aan de verplichte beveiligingsnormen ISO 27001 (informatiebeveiliging) en ISO 27701 (privacy). Met ons als partner voldoet u altijd aan de wetgeving en maakt u aantoonbaar dat u zich aan de verplichtingen houdt.

Start in 3 stappen met certificeren

Stap 1: Adviseren

Wij gaan graag als eerst met u een vrijblijvend gesprek aan om uw behoeften en problemen te inventariseren. Hierbij adviseren wij u kosteloos over wat u nodig heeft om uw organisatie te certificeren voor informatiebeveiliging en privacy. 

Stap 2: Implementeren

Aan de hand van de inventarisatie wordt er een plan voor uw organisatie opgesteld, gebaseerd op uw prioriteiten. Met onze begeleiding implementeren wij deze certificeringen en zorgen we samen voor een veilige werkomgeving.

Stap 3: Onderhouden

Na de implementatie is het van belang dat uw certificeringen aantoonbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie altijd voldoet aan de geldende privacywet- en regelgeving en de juiste certificeringen behoudt.

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of bent u benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen helpen met certficeren? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Onze diensten

Bedrijfscertificering

Voldoe aan de verplichte normen van de privacywet- en regelgeving

ISO 27001ISO 27701

Krijg uw processen op orde en voldoe aan de beveiligingsnormen

NEN7510

Voldoe aan de hoogste normen van informatiebeveiliging in de zorg

Bedrijfscertificering

Voldoe aan de verplichte normen van de privacywet- en regelgeving

ISO 27001ISO 27701

Krijg uw processen op orde en voldoe aan de beveiligingsnormen

NEN7510

Voldoe aan de hoogste normen van informatiebeveiliging in de zorg

Privacy United is er voor uw organisatie

Wij kennen uw branche en zijn gewend om in grote en complexe organisaties te werken. Deze ervaring helpt u direct verder om een passende oplossing te vinden voor uw organisatie.

Ik werk nu een paar maanden samen met de mensen van Privacy United en ik kan eerlijk zeggen dat ze expert zijn in het vakgebied. Ze begrijpen wat er moet gebeuren en geven waardevolle inzichten. Ze zijn betrouwbaar en professioneel, dus je weet dat je in goede handen bent.

Deze organisaties gingen u voor

Leg uw uitdaging aan ons voor

Bent u benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

of