Wij zorgen voor
de juiste ondersteuning

Of u nu op zoek bent naar procesbegeleiding of verbetering van de informatiebeveiliging; wij hebben de kennis en vaardigheden om de bescherming van uw organisatie te waarborgen.

Impact met de juiste ondersteuning

Coaching

Uw organisatie staat in het middelpunt en kan haar hand uitreiken naar onze specialisten gedurende het traject. Wij houden van een persoonlijke aanpak en u kunt altijd met onze mensen sparren voor de complexere problemen in uw organisatie.

Advies

Komt u er intern in uw organisatie niet uit? Wij geven onafhankelijk  advies in diverse vormen en kunnen u daardoor helpen bij allerlei complexe problemen. Wij geven u de juiste mensen en kunnen op- en afschalen naar uw organisatie en behoeften.

In 3 stappen ondersteuning

Stap 1: Kennisverzamling

Voordat we aan de slag gaan kijken we eerst naar het probleem om te begrijpen hoe we de complexiteit in uw organisatie kunnen oplossen. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op om de oplossing effectief uit te voeren.

Stap 2: Complexiteit oplossen

Wij lossen uw complexiteit binnen de kortste keren op, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken in uw organisatie. We houden u nauw betrokken en zorgen ervoor dat uw organisatie weer soepel verloopt.

Stap 3: Periodieke ondersteuning

Wilt u overzicht en grip in uw organisatie behouden? Wij bieden periodieke ondersteuning aan om uw organisatie te blijven helpen met zaken rondom privacy, security en IT governance.

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of bent u benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen helpen met certficeren? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wij helpen u met

Privacy United is er voor uw organisatie

Wij kennen uw branche en zijn gewend om in grote en complexe organisaties te werken. Deze ervaring helpt u direct verder om een passende oplossing te vinden voor uw organisatie.

Ik werk nu een paar maanden samen met de mensen van Privacy United en ik kan eerlijk zeggen dat ze expert zijn in het vakgebied. Ze begrijpen wat er moet gebeuren en geven waardevolle inzichten. Ze zijn betrouwbaar en professioneel, dus je weet dat je in goede handen bent.

Deze organisaties gingen u voor

Leg uw uitdaging aan ons voor

Bent u benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

of