Word jij onze stagiair
informatiebeveiliging?

Wil jij alles leren over informatiebeveiliging door vooral te doen? Wil je ervaring opdoen in verschillende omgevingen en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Wat ga je doen?

Als stagiair Informatiebeveiliging help je mee aan het verbeteren van informatiebeveiliging bij organisaties in de zorg- en onderwijssector. Als je het interessant vindt kun je ideeën ontwikkelen en uitwerken of  direct beginnen met het implementeren van ISO27001. Jij kiest en krijgt de ruimte om met nieuwe ideeën te komen die je durft om te zetten naar de praktijk. 

 

Jouw profiel

Je bent leergierig, je hebt doorzettingsvermogen en je gaat door tot je het resultaat hebt bereikt waarop je trots bent. Daarnaast breng je het volgende mee:

  • Je volgt een IT-gerelateerde HBO/WO-studie;
  • Je hebt zelf al een goed idee van hetgeen je wilt doen of onderzoeken;
  • Je hebt een goed gevoel voor humor maar weet ook wanneer je keihard moet werken;
  • Je durft vragen te stellen en kritisch te zijn naar ons en naar jezelf;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 

Voldoe je niet 100% aan de eisen, maar denk je toch waarde te kunnen toevoegen aan onze organisatie? Ook dan nodigen we je uit om te reageren!

 

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit gedreven professionals met verschillende achtergronden die hard werken en een goede dosis humor hebben. Privacy United is een snelgroeiende organisatie die met passie reeds haar sporen heeft verdiend voor klanten in de zorg- en onderwijssector. Wij bieden diverse diensten rondom privacy, security en IT governance op één plek aan; daarom zijn wij Privacy United.

 

Wat bieden wij?

  • Een budget, ruimte en tijd om je te blijven ontwikkelen;
  • Een gezellige werksfeer met gedreven collega’s die bereid zijn elkaar te helpen;
  • Veel vrijheid om je werkdag zelf in te richten in afstemming met klanten en collega’s;
  • Bij Privacy United blijven werken na je stage? Dat behoort eventueel tot de mogelijkheden.

 

Solliciteren?

Spreekt de vacature je aan? Stuur dan je CV en motivatie naar m.mousavi@privacyunited.com. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Extra informatie

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met m.mousavi@privacyunited.com of telefonisch via 06 44 55 15 65.

Klaar voor een uitdaging?

Wil jij zorg- en onderwijsorganisaties samen met ons veiliger maken? Solliciteer dan direct en we nemen spoedig contact met je op!